Nordic Medialab

Reklamtryck

Vill du synas bättre? Vi erbjuder reklamtryck av din egen design. Hos oss kan du beställa små som stora upplagor och vi är därför perfekt för både stora och mindre företag eller föreningar. Oavsett om du köper få eller många av våra högkvalitativa klistermärken, dekaler, skyltar eller banderoller, är de alltid producerade på samma sätt: lokalt, för hand, med omsorg och uppmärksamhet och till bästa möjliga pris!

Fordonsdekaler

Fordonsdekaler är en lösning som hjälper dig att marknadsföra ditt företag eller förening 24/7 och är därmed ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till potentiella kunder! Det skapar även ett större förtroende med befintliga kunder och bygger din trovärdighet. Alla våra fordonsdekaler är producerade i vinylfolie av hög kvalitet för att de ska klara av att utsättas för väder och vind. 

Fönsterdekor

Vi producerar fönsterdekaler som får ditt företag eller din butik att synas! Alla våra fönsterdekaler är producerade i valfri form och färg utifrån dina önskar eller ditt företags grafiska profil. Beroende på om fönsterdekalen ska sitta permanent eller tillfälligt, producerar vi den i skärvinyl eller printbar vinyl (med laminering).

Montering av fordonsdekalerna

Dekalerna eller texten levereras på ett ark för enkel montering på bilen eller fönster.
Dekalerna eller text som beställas som utskuren text/logga blir levererade på ark med transferfolie. Du kan även beställa din design spegelvänd för montering på fönsterrutor. Monteringsanvisning samt en liten skrapa för enkel montering medföljer utan kostnad. Skrapor av högre kvalitet finns att köpa. Montering av dekalerna erbjuds även av oss, kontakta oss gärna för pris.

Dekaler och klistermärken

Vi erbjuder klistermärken och dekaler i olika material och former till låga priser! Samtliga printbara vinyler kan lamineras med en skyddande yta för att förlänga livslängden på dina klistermärken och som gör att de klarar av att användas utomhus. Skärvinyler för formskurna klistermärken är tillverkade i alla möjliga färger från leverantör och är genomfärgade, därmed är det ett mycket hållbart alternativ för reklamtryck utan laminering. Du kan få välja form och storlek på klistermärken själv! Välj mellan konturskuren, rektangulär eller rund/oval. När du beställer dekaler och klistermärken av oss ser vi till att du får en produkt till hög kvalitet och till bra pris.

Tillgängliga material och lämplighet

Printbara vinyler (med eller utan laminering)

Gjuten vinyl för kurvade ytor
Polymerisk vinyl för lättkurvade ytor
Monomerisk vinyl för platta ytor

Skärvinyler för formskurna klistermärken

Gjuten vinyl för kurvade ytor
Polymerisk vinyl för lättkurvade ytor
Monomerisk vinyl för platta ytor

Banderoller

En banderoll är ett mycket kostnadseffektivt sätt att synas stort. Alla våra banderoller levereras med öljetter, med mellanrum på ca. 50 cm. Banderollerna har även kantförstärkning. Producerade på frontlit presenning, 510 g/m2.

Posters

Skyltar tillverkade i aluminium eller forex board

Så här beställer du

Hos oss får du alltid ett korrektur där vi ser till att filen du har skickat till oss är lämpligt för tryck. Vi skickar dig en ”mockup” med din logga eller design för godkännande innan din beställning blir bindande, så att du kan kontrollera om det blir som önskat! Alla våra priser gäller vid vektoriserat material, renritningskostnad 500:-/timme (inkl. moms).

För att beställa reklamtryck, skicka oss ett mejl på info@nordicmedialab.com med dina önskar (önskade produkter, storlek, antal, finish och skärning) samt din design eller logga som .eps eller .ai fil.

Efter vi har mottagit ditt mejl kommer vi att skicka dig en ”mockup” och offert med betalningslänk. Betalning med kort på plats och Swish, samt faktura för företag, är också möjligt. När offerten är godkänt, startar vi tryckmaskinerna så snart som möjligt för snabbast möjlig leverans!

Prislista uppdateras och publiceras inom kort.